DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenopvangcentrum Oldenzaal › Desinfecterend schoonmaakmiddel voor de dierenverblijven bij DOC Oldenzaal

Desinfecterend schoonmaakmiddel voor de dierenverblijven bij DOC Oldenzaal

€65,00

34%

Opgehaald van €190,00 doel

7 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 7 maart 2019
Einddatum: 7 september 2019

Beschrijving

Voor het schoonmaken van de verblijven voor honden en katten willen de vrijwilligers graag Dettol gebruiken. Dit omdat het goed schoonmaakt maar ook lekker fris ruikt. De drukke periode van het jaar komt er weer aan en ze zijn alles klaar aan het maken om die weer goed en schoon door te komen. Help jij mee om de dieren een schoon verblijf te geven?

Product: Dettol grootverpakking
Stichting: Stichting Dierenopvang Oldenzaal
Plaats: Oldenzaal
Website: Docoldenzaal.nl

             

Over deze stichting

Stichting Dierenopvang Oldenzaal is een gezellig klein en specialistisch asiel waar zwerf- en afstandshonden en katten liefdevol worden opgevangen, verzorgd, getraind en herplaatst. Het team bestaat uit een grote groep trouwe vrijwilligers en twee betaalde krachten. Er wordt zeven dagen in de week hard en met passie gewerkt om het de asielgasten zo aangenaam mogelijk te maken tijdens hun verblijf. De Stichting ontvangt donaties en giften, waar ze heel dankbaar voor is en waarmee ze extra dingen voor de dieren kan realiseren.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title