DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Kinderboerderij Maarssen/Kinderboerderij De Vechtse Hoeve › Couveuse voor de zieke en zwakke dieren in de opvang bij Kinderboerderij de Vechtse Hoeve

Couveuse voor de zieke en zwakke dieren in de opvang bij Kinderboerderij de Vechtse Hoeve

€730,00

100%

Opgehaald van €730,00 doel

37 Funders

Voltooid

Beschrijving

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve | Caviaopvang Maarssen vangt heel regelmatig sterk verzwakte, moederloze en zieke dieren op. Sommige dieren die de opvang bereiken zijn nog zo klein, dat het die ukkies niet lukt hun eigen temperatuur op peil te houden. De vrijwilligers weten dat het warm houden van die kleine lijfjes een eerste stap is om op te groeien en groot & sterk te worden. Een couveuse die niet alleen de temperatuur regelt, maar die ook voorziet in schone lucht en een goede luchtvochtigheid staat heel hoog op de verlanglijst.

Help jij meesparen?

Product: Couveuse
Stichting: Kinderboerderij De Vechtse Hoeve|Caviaopvang Maarssen
Plaats: Maarssen
ANBI-status: Ja
Website: kinderboerderijdevechtsehoeve.nl
                                                                         

Over deze stichting

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve is een kinderboerderij die voor 90% uit afstandsdieren bestaat. Wij vinden het belangrijk om dieren een plek te geven die niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Het fokken van jonge dieren is mooi, maar er zijn al zoveel dieren die een plek zoeken. Dit willen wij onze grote en kleine bezoekers mee geven. Jonge dieren worden ook weer groot! Een varken van 13 dat in een modderpoel ligt te badderen is net zo leuk als kleine biggetjes. Een dier is niet voor even maar voor zijn hele leven!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title