DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenKittenopvang WeBa › Couveuse voor de kittens van Kittenopvang WeBa

Couveuse voor de kittens van Kittenopvang WeBa

€1.060,00

100%

Opgehaald van €1.060,00 doel

43 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Na het eerste Corona jaar dacht Kittenopvang WeBA dat zij alles wel hadden gezien. Het was een extreem druk jaar qua opvang van kittens. Echter bleek het nog drukker te kunnen. Helaas zijn er meerdere mensen geweest die hun poes op straat hebben achtergelaten of niet gesteriliseerd buiten lieten lopen en is er een record aantal aan (zwerf) nestjes binnengekomen. Doordat het vaak om jonge moederpoezen gaat, die zelf nog helemaal niet voorbereid zijn op het moederschap, zijn er helaas ook veel moederloze kittens bij Kittenopvang WeBa binnengekomen. De allerkleinsten hebben nog veel warmte en extra zorg nodig. Warmte die normaal een moederpoes biedt. Zorg die ze nu moeten krijgen van specialistische gastgezinnen die de flessenkittens opnemen. Die warmte en veiligheid kan een couveuse ze bieden. Alle couveuses zijn echter bezet en er blijven moederloze kittens binnenkomen. De vrijwilligers willen ook graag de allerkleinste een zo groot mogelijke kans bieden. Daarom heeft Kittenopvang WeBa een extra couveuse nodig. Zodat zij ook de kleintjes die nu nog binnenkomen (en dat zijn er heel wat) ook een warm en veilig plekje kunnen bieden.
De aanschaf van een couveuse is echter niet iets dat Kittenopvang WeBa zomaar kan bekostigen. Helpen jullie mee om deze kittens ook groot te kunnen brengen en doneren jullie mee voor een extra couveuse voor stichting Kittenopvang WeBa?

Product: Couveuse
Stichting: Kittenopvang WeBa
Plaats: Papendrecht
ANBI-status: Ja
Website: stichtingkittenopvangweba.nl
                                                                                     

Over deze stichting

Stichting Kittenopvang WeBa is in 2008 opgericht en gevestigd in Papendrecht. Ieder jaar vangen zij vele zwerfkittens, zwangere poezen en moeders met kittens op. De stichting is non profit en werkt met onbetaalde krachten, waarvan de meeste gastgezinnen zijn. De stichting is altijd afhankelijk van donaties en heeft ook de ANBI status.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title