DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZilver › Chipreader voor Stichting Zilver

Chipreader voor Stichting Zilver

€85,00

100%

Opgehaald van €85,00 doel

2 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

De deuren van Stichting Zilver staan altijd open voor alle “zwervers”. En als er dan een nieuwe – hopenlijk tijdelijk – huisgenoot zich aandient, wordt altijd eerst gekeken of die nieuwe huisgenoot gechipt is. Want misschien staat de nieuwe huisgenoot als vermist opgegeven en is er iemand die hem of haar ontzettend mist.

De oude chipreader van Stichting Zilver staat op omvallen. Het apparaat wordt dagelijks dankbaar gebruikt, maar kan alleen maar functioneren als ‘ie de hele dag aan de oplader hangt. Super onhandig voor de vrijwilligers.

Help jij mee sparen voor een nieuwe chipreader?

Product: Chipreader
Stichting: Stichting Zilver
Plaats: Rotterdam
ANBI-status: Ja
Website: stichting-zilver.eu
   

Over deze stichting

Stichting Zilver is een stichting die zich primair richt op het helpen van katten en honden in de asielen rondom Alicante, genaamd Asoka. Een keten met een no-kill beleid. Naast het herplaatsen van honden en katten, zal er speciale aandacht komen voor dieren die minder kans hebben om het asiel te verlaten. Ziekte, langzitters, angstproblemen et cetera. Deze dieren zullen langdurig in de opvang blijven, zodat we wel uit het asiel kunnen en kans maken op een leven in een warm mandje.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title