DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Speeltjes met catnip voor de bange en schuwe katten bij stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Speeltjes met catnip voor de bange en schuwe katten bij stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€150,00

100%

Opgehaald van €150,00 doel

13 Funders

Voltooid

Beschrijving

In de opvang bij stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden zitten veel schuwe en angstige katten. Deze vinden veel troost en plezier bij speeltjes en kussentjes met catnip. De voorraad raakt echter op en de vrijwilligers staan te springen om nieuwe speeltjes met catnip voor de meest bange bewoners, zieke patiëntjes en kittens. Help je mee?

Product: catnip speelgoed
Stichting: Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-/noord
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
                         

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title