DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenambulance Dier in Nood › Carkit voor de Dierenambulance van Stichting Dierenambulance Dier in Nood

Carkit voor de Dierenambulance van Stichting Dierenambulance Dier in Nood

€25,00

11%

Opgehaald van €230,00 doel

2 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 13 april 2017
Einddatum: 13 oktober 2017

Beschrijving

Stichting Dierenambulance Dier in Nood rijdt 24 uur per dag om huisdieren, vogels en zeehonden in nood te helpen! De vrijwilligers van deze stichting zitten veel op de weg en dan is het wel zo fijn om veilig te kunnen bellen met mensen die melding maken van in nood verkerende dieren en met collega’s om zo de communicatie onderling zo soepel mogelijk te laten verlopen en zo snel mogelijk de dieren te kunnen helpen. Graag wil de stichting een carkit installeren hiervoor. Help jij mee dit te financieren?

Product: Carkit
Stichting: Stichting Dierenambulance Dier in Nood
Plaats: Peins
Website: dierinnood.nl

   

Over deze stichting

Stichting Dierenambulance Dier in Nood is een stichting die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is voor calamiteiten bij alle soorten van dieren. Ze vervoeren onder meer zieke of gewonde dieren naar een dierenarts, door een ongeval overleden dieren naar de eigenaar of crematorium en registreren zoekgeraakte dieren zodat ze weer met hun baasje herenigd kunnen worden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title