DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Camera om zwerfkatten in nood te redden bij stichting Zwerfkatten Ijmuiden

Camera om zwerfkatten in nood te redden bij stichting Zwerfkatten Ijmuiden

€179,00

100%

Opgehaald van €179,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

Het komt soms voor dat de vrijwilligers van stichting Zwerfkatten Ijmuiden een (zwerf)kat in ware nood moeten redden; een kat die opgesloten zit in een rioolput, of kittens tussen spouwmuren. Plekken waar ze moeilijk bij kunnen en vrijwel geen zicht hebben. Een handig hulpmiddel daarbij is een camera-op-lijn! Een zogenaamde inspectie-camera kan eigenlijk overal bijkomen, en ‘laten zien’ waar ze precies moeten zijn, om hoeveel kittens het gaat en of het dier gewond is. Tevens zien ze via de camera waar ze een vangstok of riem kunnen plaatsen. Zonder een dergelijke camera is dat nauwelijks te doen…. . Sterker nog: bij het indienen van dit project zitten ze met een dergelijke situatie; waarschijnlijk zit een gewonde kat in een put waar hij niet uit kan. Ze zijn al dagen bezig, maar het zicht is beperkt (donker) en de ruimte erg klein… Hoe sneller een camera er is, hoe minder van dit soort situaties voorkomen. Help jij mee om de camera bij elkaar te sparen?

Product:   Inspectiecamera
Stichting:   Zwerfkatten Ijmuiden
Plaats:   Ijmuiden
Website:   kattenbabbels.blogspot.nl

                   

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title