DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Vogelhulp Nederland › Calamiteitenaanhanger voor de vogelauto’s van Vogelhulp Nederland

Calamiteitenaanhanger voor de vogelauto’s van Vogelhulp Nederland

€10,00

2%

Opgehaald van €560,00 doel

1 Funders

De donatie kan niet meer zijn dan het doelbedrag, je kunt dus maximaal tot het resterende bedrag bijdragen.

Plaatsingsdatum: 4 maart 2021
Einddatum: 4 september 2021

Beschrijving

Het werkgebied van Stichting Vogelhulp Nederland is groot, in Rotterdam-Rijnmond zetten zij daarom speciale ”vogelauto’s” in. Hiermee kunnen de vrijwilligers snel ter plaatse komen om een situatie te beoordelen en de dieren te helpen. Bijvoorbeeld als er vogels in het havengebied besmeurd zijn met gelekte olie. Hoe eerder de veren schoongemaakt kunnen worden hoe beter, want de vogels proberen zich zelf ook schoon te maken en krijgen het goedje dan binnen.

Niet iedere auto hoeft volledig uitgerust te zijn met vangstokken, kooien en waadpakken. Maar bij een calamiteit is het wel wenselijk dat deze snel voorhanden zijn. Daarom willen de vrijwilligers van Vogelhulp Nederland graag sparen voor een calamiteitenaanhanger. Daarmee kan er snel extra materiaal gebracht worden, zodat de hulpverlening direct op gang komt.

Product: Aanhanger
Stichting: Stichting Vogelhulp Nederland
Plaats: Rotterdam
ANBI-status: Nee
Website: vogelhulp.nl
 

Over deze stichting

Vogelhulp zet zich in voor de wilde vogels en hun leefgebieden in Nederland. Naast voorlichting en educatie steken de vrijwilligers ook de handen uit de mouwen bij calamiteiten zoals olielekkages in de havens of bij massale vogelsterfte. Om snel en adequaat te kunnen reageren zijn goede spullen nodig in de Vogelhulp auto.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title