DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenEgelopvang Zoetermeer › Buitenverblijven voor de egels die extra zorg nodig hebben bij Stichting Egelopvang Zoetermeer

Buitenverblijven voor de egels die extra zorg nodig hebben bij Stichting Egelopvang Zoetermeer

€190,00

100%

Opgehaald van €190,00 doel

14 Funders

Voltooid

Beschrijving

De egels in de Egelopvang Zoetermeer willen graag terug naar de natuur. Maar voor het zover is, moeten ze eerst wennen in een zogenaamde gesloten uitwentuin. Sommige egels hebben echter nog medicijnen en extra zorg nodig en kunnen dan nog niet naar zo’n uitwentuin. In de tuin naast de egelopvang is ruimte voor drie buitenverblijven waarin de egels toch in de natuur zijn en waar ze nog de extra zorg en medicatie kunnen krijgen.

Helpen jullie mee dit bij elkaar te sparen?

Product:   buitenverblijven
Stichting:   egelopvang Zoetermeer e.o.
Plaats:   Zoetermeer en omstreken
Website:   egelopvang.nl

 

                           

Over deze stichting

Stichting Egelopvang Zoetermeer e.o. vangt al ruim 23 jaar egels op. Dit zijn voornamelijk gewonde, zieke of verweesde egels. Soms is het nest van deze verweesde egeltjes verstoord waardoor de moeder dit nest heeft achterlaten, of de moeder is dood. De kleine baby egels worden bij de Egelopvang grootgebracht en mogen, als zij er klaar voor zijn, weer terug naar de natuur. Alle gewonde en zieke egels krijgen de noodzakelijke verzorging en medische zorg zodat ook zij weer gezond terug kunnen naar de natuur.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title