DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen › Buitenren voor de kittens met moederpoezen bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

Buitenren voor de kittens met moederpoezen bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen

€290,00

100%

Opgehaald van €290,00 doel

17 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen worden elk jaar veel moederpoezen en kittens opvangen en verzorgd. Als ze langere tijd in de opvangsituatie verblijven, willen de moederpoezen graag eens naar buiten met hun kroost. Door ze die mogelijkheid te bieden, verlaagt de stress voor deze moeders en dit geeft natuurlijk alleen maar voordelen in de verzorging van mama zelf én voor de kittens. Daarom willen de vrijwilligers graag sparen voor een ruime buitenren. Zo kan elke mamapoes veilig de buitenruimte verkennen.

Product: Buitenren
Stichting: Dierenasiel Zeeuwsch-Vlaanderen
Plaats: Terneuzen
ANBI-status: Ja
Website: dierenasielterneuzen.nl
                                 

Over deze stichting

Het dierenasiel, gevestigd in Terneuzen, is verantwoordelijk voor het opvangen en verzorgen van zwerfhonden en -katten en voor huisdieren die door eigenaars worden afgestaan. Het werk is erop gericht zo snel mogelijk een goed tehuis te vinden voor de dieren. Per jaar wordt er op deze manier voor enkele honderden dieren een nieuw baasje gevonden. Het werkgebied bestaat uit heel Zeeuws-Vlaanderen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title