DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Buitenhuisjes voor stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

Buitenhuisjes voor stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden

€260,00

100%

Opgehaald van €260,00 doel

1 Funders

Voltooid

Beschrijving

Nu we voorzichtig weer richting het warmere weer gaan, is stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden bezig met het inventariseren van de buitenhuisjes in de opvang. Er zijn twee buitenverblijven waar onplaatsbare en schuwe (zwerf)katten in vrijheid rondlopen. Zij vinden het heerlijk om wat schuilplaatsen te hebben. Maar aan de kust hebben deze huisjes het zwaar met wind en regen / zout water. Een aantal huisjes is daarom nu hard aan vervanging toe!
Ze moeten echter wel aan verschillende eisen voldoen. Zo moet het bijvoorbeeld heel makkelijk bij de katten kunnen komen die zich verstopt hebben in de huisjes. Deze twee buitenhuisjes voldoen aan deze voorwaarden en wat zou het fijn zijn als ze deze zomer in de opvang staan en de bangerikjes ook bij slecht weer lekker buiten kunnen blijven zitten!

Spaar jij mee?

Product: Kattenhuis
Stichting: Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats: Velsen-Noord
ANBI-status: Ja
Website: zwerfkattenijmuiden.nl
 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title