DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZwerfkatten Havengebied IJmuiden › Buitenhok voor de zieke zwerfkatten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

Buitenhok voor de zieke zwerfkatten bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

€120,00

100%

Opgehaald van €120,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

Ondanks dat de katten Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden eigenlijk altijd vrij loslopen in de verschillende binnen- en buitenverblijven, gebeurt het soms dat een kat tijdelijk apart gehouden moet worden. Meestal is dit vanwege ziekte en/of herstel. Voor hen zijn er ruime kennels. Maar er zijn ook de echte verwilderde buitenkatten en de vrijwilligers geven die katten het liefst een fijn plekje in de zon! Daarvoor worden ruime kippenhokken gebruikt, maar zo nu en dan valt zo’n hok ten prooi aan het zoute zeeklimaat. Met de flinke stormen van de afgelopen tijd, is één hok zo slecht geworden dat de katten daar niet meer veilig in kunnen verblijven. Tijd voor vervanging dus!

Spaar je mee voor de zieke zwerfkatten?

Product:   Buitenhok
Stichting:   Stichting Zwerfkatten Havengebied IJmuiden
Plaats:   Velsen-Noord
ANBI-status: ja
Website:   zwerfkattenijmuiden.nl
                 

Over deze stichting

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is een vrijwilligersorganisatie die dagelijks 150 kansloze en onplaatsbare katten verzorgt. Dit gebeurt deels op locatie buiten (castratie, bijvoeren en gezond houden van verwilderde zwerfkatten) en deels in onze noodopvang met 2 binnenverblijven, twee buitenruimtes en een kleine quarantaine. Daar verblijven zeer schuwe en angstige katten of andere onplaatsbare katten. Bijvoorbeeld onzindelijke katers, gedragsgestoorde katten maar ook moederloze kittens. Tevens verzorgen we hier gewonde en zieke zwerfkatten. Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden is geheel afhankelijk van giften en donaties.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title