DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZorgeloos Dierenleven › Brokken voor alle honden, groot en klein, in de opvang bij Stichting Zorgeloos Dierenleven

Brokken voor alle honden, groot en klein, in de opvang bij Stichting Zorgeloos Dierenleven

€250,00

100%

Opgehaald van €250,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

De honden in de opvang bij Stichting Zorgeloos Dierenleven hoeven niet meer te vechten voor hun eten. Alle honden, groot en klein, krijgen voeding die heel goed voor ze is. Maar veel hondjes in de opvang betekent ook dat er heel wat voer nodig is. Als je bedenkt dat de vrijwilligers met 1 zak van 20 kilo ongeveer 2,5 dag doen, snap je wel dat er behoorlijk wat brokken doorheen gaan. En de voorraad raakt op….

Wil jij helpen de voorraad brokken aan te vullen?

Product: Hondenbrokken
Stichting: Stichting Zorgeloos Dierenleven
Plaats: Biervliet
ANBI-status: Nee
Website: zorgeloosdierenleven.nl
                   

Over deze stichting

Stichting Zorgeloos Dierenleven heeft als doel oudere, zieke, getraumatiseerde en invalide dieren een vast mandje te bieden. (zowel honden en katten). Dieren die nergens meer terecht kunnen omdat ze oud zijn bijvoorbeeld zijn van harte welkom bij de stichting. Daarom zitten er ook veel senioortjes die lekker hun tijd doorbrengen door te relaxen bij de kachel. De stichting draait alleen op donateurs en hoewel het moeilijk is het hoofd boven water te houden in deze tijden proberen we zo goed mogelijk gelden te besteden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title