DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenZilver › Brokjes voor Channel bij stichting Zilver

Brokjes voor Channel bij stichting Zilver

€170,00

100%

Opgehaald van €170,00 doel

11 Funders

Voltooid

Categorie:

Beschrijving

Channel is een pechvogel. Dubbel getest in FIV en FelV. En daar zit je dan met je mooie poezenhoofd in het asiel. Eigenlijk is er geen enkele manier meer om het asiel uit te komen, mensen willen nu eenmaal graag een gezond, leuk katje zonder problemen.

Nu denkt Stichting Zilver daar een beetje anders over. Ook katten als Channel verdienen een kans op een leven buiten het asiel. Channel zal dus met de bus uit Spanje meekomen naar een opvanggezin in Nederland. Omdat hij zo’n speciaal geval is, zal hij eerst in een gezin komen met een andere kat met FIV en FelV en natuurlijk hoopt Zilver dan van daaruit een echt blijfhuisje voor hem te kunnen vinden.

De vrijwilligers willen hem graag een grote hoeveelheid voer meegeven om zijn weerstand zo goed mogelijk te houden. Eerst in zijn opvanggezin, daarna bij zijn adoptanten.

Spaar jij mee voor Channel?

Product: Kattenbrokken
Stichting: Stichting Zilver
Plaats: Rotterdam
ANBI-status: Ja
Website: stichting-zilver.eu
                     

Over deze stichting

Stichting Zilver is een stichting die zich primair richt op het helpen van katten en honden in de asielen rondom Alicante, genaamd Asoka. Een keten met een no-kill beleid. Naast het herplaatsen van honden en katten, zal er speciale aandacht komen voor dieren die minder kans hebben om het asiel te verlaten. Ziekte, langzitters, angstproblemen et cetera. Deze dieren zullen langdurig in de opvang blijven, zodat we wel uit het asiel kunnen en kans maken op een leven in een warm mandje.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title