DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenPippi's Opvang Curaçao › Betadine, ontwormingstabletten, groene leem en wondenzalf voor Pippi’s Opvang Curaçao

Betadine, ontwormingstabletten, groene leem en wondenzalf voor Pippi’s Opvang Curaçao

€310,00

100%

Opgehaald van €310,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

Bij Pippi’s Opvang Curaçao komen dieren vaak gewond binnen, of krijgen een wondje van het spelen met elkaar. Daarom kunnen zij een flinke voorraad betadine goed gebruiken om de wonden te verzorgen. Ook honingzalf is daarbij fijn om de genezing snel te laten verlopen. Milbemax gebruiken zij om de honden te ontwormen, dit moet vooral bij jonge honden regelmatig gedaan worden. En ook de groene leem is gewenst voor de paarden of honden die bijvoorbeeld kale plekken hebben opgelopen, om een beschermlaagje aan te brengen en de genezing te versnellen.
Helpen jullie mee?

Product: ontwormingstabletten
Stichting: Pippi’s Opvang Curaçao
Plaats: Breda
Website: pippisopvang.com

                     

Over deze stichting

Pippi's Opvang Curaçao is een opvangcentrum voor gedumpte, gehandicapte, mishandelde en verwaarloosde dieren. Inmiddels hebben wij paarden, ezels, honden, katten, varkens en landschildpadden opgevangen. Deze worden allemaal elke dag met veel liefde verzorgd. Als ze goed opgeknapt zijn, worden ze gesocialiseerd en beschikbaar gesteld voor adoptie (vooral de honden en katten). Normaal gesproken worden alle kosten (voer, medicatie, dierenartskosten) grotendeels betaald met ons dierenpension en van inkomsten van zwemwandelingen met paarden en ezels of honden. Door de coronacrisis is ons pension echter helemaal leeg en worden alle zwemwandelingen afgezegd. Daarom zijn wij nu volledig afhankelijk van donaties. Help ons helpen!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title