DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenMoon's Yorkshire Terrierstichting › Beschermende kleding voor de hondjes bij Moon’s Yorkshire Terriërstichting

Beschermende kleding voor de hondjes bij Moon’s Yorkshire Terriërstichting

€260,00

100%

Opgehaald van €260,00 doel

9 Funders

Voltooid

Beschrijving

Moon’s Yorkshire Terriërstichting is erop gericht om alle behoevende hondjes te helpen. Veel hondjes zijn wat ouder, ziek of hebben een beperking. Maar ook zij verdienen een fijn leven, en zolang ze hier zijn opgevangen, zit dat wel goed. Elk hondje wordt pas ter adoptie gesteld als hij of zij volledig in orde is. Daarvoor zijn soms wel spullen nodig, zoals goede jasjes en verlichting. Op deze manier kunnen de honden veilig buiten lopen met de vrijwilligers. Help jij mee zodat de lieve hondjes veilig naar buiten kunnen?

Product: Beschermende hondenjassen
Stichting: Moon’s Yorkshire Terrierstichting
Plaats: Angerlo
ANBI-status: Ja
Website: stichtingyorkies.nl
                 

Over deze stichting

Moon's Yorkshire Terriërstichting is een stichting, die hondjes (soms met een beperking) opvangen. Sommige zijn langdurig of zelfs levenslang in de opvang. Deze honden worden vaak geadopteerd door hele lieve mensen. De vrijwilligers helpen ieder hondje dat het nodig heeft, binnen de mogelijkheden, want ze bestaan alleen dankzij gulle donaties van donateurs.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title