DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Dierenhulp Westland › Beschermende deken voor de verwilderde katten bij Stichting Dierenhulp Westland

Beschermende deken voor de verwilderde katten bij Stichting Dierenhulp Westland

€95,00

100%

Opgehaald van €95,00 doel

6 Funders

Voltooid

Beschrijving

Stichting Dierenhulp Westland krijgt nogal eens te maken met verwilderde katten. Dit zijn letterlijk geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Voor het hanteren van deze verwilderde katten is het, naast handschoenen, fijn om een goede deken te hebben. Deze deken is van speciaal materiaal dat aan de zachte kant de kat een veilig gevoel biedt en aan de stevige kant de vrijwilligers bescherming geeft.

Spaar jij mee voor zo’n mooie deken?

Product: Beschermende deken
Stichting: Dierenhulp Westland
Plaats: Honselersdijk
ANBI-status: Ja
Website: dierenhulpwestland.nl
           

Over deze stichting

Stichting Dierenhulp Westland biedt hulp waar mogelijk: van het chipchecken van gevonden dieren, het vangen van dieren in nood tot het zoeken naar vermiste dieren en elke hulpvraag die daartussen ligt. Het motto van de stichting is: Altijd op zoek naar een oplossing! Er is een vaste kern van een tiental vrijwilligers, een grote groep van mensen met een chipreader en daarnaast een oproepgroep van zo'n 100 mensen, die allen verspreid over het Westland wonen en dus makkelijk lokaal inzetbaar zijn.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title