DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenVogelasiel de Paddestoel › Armatuur en Warmtelamp voor Kippen bij Vogelasiel de Paddestoel

Armatuur en Warmtelamp voor Kippen bij Vogelasiel de Paddestoel

€200,00

100%

Opgehaald van €200,00 doel

7 Funders

Voltooid

Beschrijving

Met het groeiend aantal dieren dat bij hun wildopvang opgevangen wordt, zijn er ook steeds meer verblijven in gebruik. Ze hebben intussen een aantal (kleinere) verblijven bijgemaakt zodat ze genoeg ruimte hebben om alle dieren te huisvesten. Denk hierbij aan grote en kleine vogels, maar ook bijvoorbeeld egels. Deze dieren, die veelal verzwakt, gewond of ziek bij het vogelasiel gebracht worden, hebben in ieder geval warmte nodig. In hun opvang hebben zij een beperkt aantal verwarmde ruimtes waar ze dieren kunnen huisvesten. Hierdoor maken zij, helemaal wanneer het straks weer een stuk kouder wordt, heel vaak gebruik van warmtelampen. Op deze manier kunnen ze de dieren de warmte geven die zij nodig hebben. Omdat de warmtelampen makkelijk te verplaatsen/ te schuiven zijn tussen meerdere verblijven kunnen zij deze optimaal benutten. Op deze manier kunnen zij de dieren zo goed mogelijk helpen om weer te herstellen! Helpen jullie mee de dieren warm te houden?

Product: Armatuur en warmtelamp
Stichting: Vogelasiel de Paddestoel
Plaats: Den Helder
Website: vogelasieldepaddestoel.nl/

https://www.bol.com/nl/p/warmtelamp-60-watt/9200000083661447/?suggestionType=typedsearch&bltgh=n98FcD2CXXX-311YPW1BEw.1.3.ProductTitle

             

Over deze stichting

Het doel van het Vogelasiel De Paddestoel is het bieden van (eerste) opvang- en revalidatiemogelijkheden aan wilde, inheemse diersoorten, die tijdelijk niet in staat zijn voor zichzelf te zorgen. Zodat het dier na genezing weer teruggeplaatst kan worden in de natuur. Denk hierbij aan b.v. allerlei verschillende soorten vogels, hazen, egels, wilde konijnen en vleermuizen.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title