DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Aparte verblijfplekjes voor kittens in de opvang van Stichting Strays meet Holland

Aparte verblijfplekjes voor kittens in de opvang van Stichting Strays meet Holland

€465,00

100%

Opgehaald van €465,00 doel

11 Funders

Voltooid

Beschrijving

Straks begint ook in Roemenië het kittenseizoen weer. De kittens die worden gevonden of gebracht moeten allemaal apart zitten, in verband met mogelijke ziektes. Het is dus belangrijk dat er veel kleine plekken zijn om de kittens apart te kunnen zetten totdat ze uit de quarantaineperiode zijn. Stichting Strays meet Holland vraagt hulp voor de kittens in de vorm van konijnenhokjes om voor ieder kitten dat binnenkomt een veilige plek te hebben.

Help je mee met sparen?

Product: Konijnenhok
Stichting: Stichting Strays meet Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: www.spainmeetsholland.nl
                     

Over deze stichting

Mirela vangt in Roemenie/Calarasi ongeveer 500 honden en 100 katten op. Er is een grote opvang waar de meeste honden zitten en bij haar thuis zitten de oude, zieke en jonge honden in kennels op het terrein. En de hele kleintjes of zieke honden kunnen binnen waar het verwarmd is en extra voor ze gezorgd kan worden. Met zoveel dieren om te verzorgen, die ook nog eens vaak ziek of gewond zijn, kan zij alle hulp gebruiken die wij haar kunnen geven. Wij zamelen voer voor haar in en middelen zoals ontworming en ontvlooiing omdat dit de basis behoeften zijn voor de dieren. Omdat wij slechts een heel kleine stichting zijn, kunnen we hulp van dierenliefhebbers heel erg goed gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title