DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenStichting Strays Meet Holland › Anti vlooienmiddelen voor de dieren van Stichting Strays Meet Holland

Anti vlooienmiddelen voor de dieren van Stichting Strays Meet Holland

€250,00

100%

Opgehaald van €250,00 doel

10 Funders

Voltooid

Beschrijving

Stichting Strays Meet Holland zet zich in voor zwerfdieren in Nederland, Spanje en Roemenië. In Roemenië, in de opvang van Linda Leono, worden tientallen honden en katten opgevangen. Het lukt Linda nauwelijks om alle voerbakjes iedere dag weer te vullen. Naast voeding zijn goede anti vlooienmiddelen van groot belang om de dieren gezond te houden. De vrijwilligers vragen hulp om deze middelen aan te kunnen schaffen en alle dieren de komende maanden vlo vrij kunnen houden.

Help jij mee om deze middelen bij elkaar te sparen?

Product: Anti vlooienmiddelen
Stichting: Stichting Strays Meet Holland
Plaats: Kerkwijk
ANBI-status: Ja
Website: straysmeetholland
                   

Over deze stichting

Stichting Strays Meet Holland is een geheel door vrijwilligers gerunde organisatie die helpt bij de verzorging en opvang van zwerfhonden en zwerfkatten in Nederland, Zuid-Spanje en Roemenië. In Nederland heeft de stichting de mogelijkheid om (zwerf)dieren op te vangen in haar eigen opvang. Deze dieren (voornamelijk katten) worden geholpen en wanneer zij zover zijn wordt er een nieuw thuis voor ze gezocht.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title