DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenopvangcentrum Breda › Anti-vlooienmiddel voor katten van vangacties bij dierenopvangcentrum Breda

Anti-vlooienmiddel voor katten van vangacties bij dierenopvangcentrum Breda

€325,00

100%

Opgehaald van €325,00 doel

19 Funders

Voltooid

Beschrijving

De vrijwilligers van het dierenopvangcentrum in Breda zijn de laatste tijd heel druk met het opvangen van katten die door vangacties binnenkomen. Om al deze katten de juiste medische zorg te geven, is er ook geregeld anti-vlooienmiddel nodig. En dat is behoorlijk prijzig. Ze kunnen een nieuwe voorraad van 21 doosjes heel goed gebruiken. Help jij mee om de katten weer kriebelvrij door het leven te laten gaan?

Product: Anti-vlooienmiddel
Stichting: Stichting Dierenasiel Breda
Plaats: Breda
Website: dierenopvangbreda.dierenbescherming.nl
                                     

Over deze stichting

Dierenopvangcentrum Breda e.o. verzorgt jaarlijks de opvang en (her)plaatsing van meer dan 300 honden en ruim 1000 katten. Daarnaast vangt het centrum jaarlijks ruim 2700 andere dieren, zoals konijnen, knaagdieren, reptielen, vogels en egels tijdelijk op. Het dierenopvangcentrum verzorgt ook de opvang van kittens. Jaarlijks worden er ongeveer 350 kittens opgenomen in gastgezinnen en geplaatst bij een nieuw baasje. Het dierenopvangcentrum Breda heeft ook een dierenambulance die 7 dagen in de week, 24 uur per dag rijdt voor gewonde en in nood verkerende dieren in de regio Breda. Deze dienst wordt volledig door vrijwilligers aangeboden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title