DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenDierenopvangcentrum Breda › Anti-vlooienmiddel voor katten van vangacties bij dierenopvangcentrum Breda

Anti-vlooienmiddel voor katten van vangacties bij dierenopvangcentrum Breda

€325,00

100%

Opgehaald van €325,00 doel

19 Funders

Voltooid

Beschrijving

De vrijwilligers van het dierenopvangcentrum in Breda zijn de laatste tijd heel druk met het opvangen van katten die door vangacties binnenkomen. Om al deze katten de juiste medische zorg te geven, is er ook geregeld anti-vlooienmiddel nodig. En dat is behoorlijk prijzig. Ze kunnen een nieuwe voorraad van 21 doosjes heel goed gebruiken. Help jij mee om de katten weer kriebelvrij door het leven te laten gaan?

Product: Anti-vlooienmiddel
Stichting: Stichting Dierenasiel Breda
Plaats: Breda
Website: dierenopvangbreda.dierenbescherming.nl
                                     

Over deze stichting

Stichting Dierenasiel Breda e.o. vangt per jaar ongeveer 1300 katten, 700 honden en ruim 1500 andere dieren op. De katten en honen blijven in het asiel totdat de eigenaar zich meldt of we een nieuw baasje hebben gevonden. De overige dieren (vogels, konijnen, knaagdieren, reptielen, e.d.) worden zo snel mogelijk naar een specialistische opvang gebracht. De dierenambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand en rijdt voor gewonde en in nood verkerende dieren in de regio Breda. Deze dienst wordt volledig door vrijwilligers aangeboden.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen