DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenProjecten van Stichting voedselbank voor dieren 010 › 35 kilo hondenbrokken voor Stichting voedselbank voor dieren 010

35 kilo hondenbrokken voor Stichting voedselbank voor dieren 010

€100,00

100%

€100,00 Goal

2 Funders

Voltooid

Beschrijving

Ondersteun de mensen die het financieel moeilijk hebben. Hun huisdier is vaak hun steun en toeverlaat in een moeilijke periode. Als ze het voer voor hun hond of kat niet meer kunnen betalen krijgen ze wat over is van de tafel, wat niet gezond is voor ze. In de wat serieuze zaken worden baasjes verplicht om hun huisdier te moeten afstaan. Dit wil Stichting voedselbank voor dieren 010 voorkomen door voeding voor de huisdieren te verzamelen en uit te delen aan de mensen die dit nodig hebben. Doneer jij voor dit project?

Product: 35 kilo hondenbrokken
Stichting: Stichting voedselbank voor dieren 010
Plaats: Capelle aan den IJssel
Website: svbvd010.nl

Search: Page Size:

   

Over deze stichting

Stichting voedselbank voor dieren 010 ondersteunen mensen met huisdieren die bijvoorbeeld zelf al bij de voedselbank lopen, zodat zij voor hun huisdier(en) kunnen blijven zorgen. Duidelijk moet wel zijn dat Stichting voedselbank voor dieren 010 er ter ondersteuning is en niet ter vervanging! Stichting voedselbank voor dieren 010 vindt het belangrijk dat huisdieren en hun baasjes bij elkaar kunnen blijven, omdat die zoveel aan elkaar gehecht zijn.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title