DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten
Overzicht projectenProjecten van Honden & Katten opvang De Crull › 10 Kilo speciaal voer voor Charme bij Honden & Katten opvang De Crull

10 Kilo speciaal voer voor Charme bij Honden & Katten opvang De Crull

€45,00

100%

€45,00 Goal

2 Funders

Voltooid

Beschrijving

Charme is een asielhond met huid klachten en zit bij Honden & Katten opvang De Crull in de opvang. Een tijdje terug hebben zij vers voeding gekregen van Carnibest. Charme deed het hier ontzettend goed op en had geen huid klachten meer.

Nu ze weer brokjes krijgt, omdat het carnibest duur voer is, krijgt ze weer last van jeuk en haar vacht word weer donkerder. Van de vleesvoeding werd ze heel mooi wit. Ze heeft last van haar liezen daar likt ze aan en deze zijn bijna rood/bruin. Help jij mee om nieuw voer voor Charme te finanieren?

PS. Charme zoekt nog een gouden mandje.. 😉

Product:   Carnibest voer
Stichting:   Honden & Katten opvang De Crull
Plaats:   Den Ham (Overijssel)
Website:   DeCrull.nl

 

   

Over deze stichting

Sinds 1989 zorgt Honden & Katten opvang De Crull in Den Ham voor de opvang van zwerfdieren en huisdieren. Het gaat hierbij om honden en katten. Het team bestaat uit een klein aantal enthousiaste beroepskrachten en zo'n 10 vrijwilligers. Honden & Katten opvang De Crull probeert de dieren zo snel mogelijk een goed en passend thuis te geven.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title