DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

In de pers

Zo nu en dan komt Stichting DierenDonatie.nl in het nieuws. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk! Ben je geinteresseerd om ook iets over ons te plaatsen? Op onze perspagina kun je meer informatie vinden.

Groot artikel in Het Stadsblad

Dat crowdfunding helemaal hip is, weten steeds meer mensen en organisaties. Logisch dus dat ook de media er aandacht aan willen besteden. Bijvoorbeeld Het Stadsblad met een mooi groot artikel! Geweldig om zo in beeld te komen bij nieuwe stichtingen en donateurs. Het hele artikel lees je via deze link.

Item in businessblad BV Rendement

Veel zakenmensen lezen de interessante artikelen in BV Rendement. En omdat het steeds aantrekkelijker is om aan crowdfunding te doen, besteden ze ook daar aandacht aan. Daar past DierenDonatie.nl natuurlijk perfect bij. We kregen een heel leuk item in het blad!

Artikel door Weblog Kampen

Ook Weblog Kampen heeft een leuk artikel geplaatst over o.a. de grote toestroom van kittens in het asiel, over Stichting DierenDonatie.nl en ons project met de Beaphar producten.

Lees hier het artikel

Artikel door Weekblad De Brug

Weekblad De Brug (Kampen, IJsselmuiden en omgeving) heeft een leuk artikel geplaatst over o.a. Dierenopvangcentrum Edo Hammers Kampen, Beaphar en DierenDonatie.nl, over de grote toestroom van kittens in het asiel.

Lees hier het artikel

Artikel door Zwolse Omroep Organisatie

RTV ZOo (Zwolse Omroep Organisatie) heeft een leuk artikel geplaatst over DierenDonatie.nl en het werk dat we hebben gedaan i.s.m. Beaphar. In het artikel vragen we aandacht voor de asiels die momenteel worden overspoeld met kittens.

Lees hier het artikel

Interview in ROS Magazine

In juli 2016 heeft ROS Magazine een leuk artikel geplaatst over Stichting DierenDonatie.nl en de projecten die we doen. ROS Magazine is leuk tijdschrift over paarden.

Lees hier het artikel

Artikel op WeblogZwolle.nl

Het jaar 2015 was het eerste jaar van Stichting DierenDonatie.nl en de stichting bleek al snel een succes. WeblogZwolle.nl plaatste een leuk artikel over alle behaalde resultaten van 2015.

Lees hier het artikel

Interview en photoshoot door Knab

In de zomer van 2015 is de oprichtster geinterviewd door Knab. Zij wilden graag hun klanten in beeld brengen. Het resultaat is een leuke reportage, met foto’s die gemaakt zijn bij Dierenasiel Zwolle.

Lees hier het interview

Artikel + video over Caviaopvangcentrum Beertje en DierenDonatie.nl

RTV Noord heeft een leuke video gemaakt over Caviaopvangcentrum Beertje en DierenDonatie.nl. De caviaopvang in Woldendorp zegt het in deze periode al financieel erg zwaar te hebben. Daarom is de hulp ingeroepen van Stichting DierenDonatie.nl.

Lees artikel en bekijk video

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen