DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Nieuwe stichting

Beste opvang, asiel, dierenvriend,

Graag stellen wij ons voor: wij zijn DierenDonatie.nl, het crowdfundingplatform speciaal voor stichtingen die dieren opvangen en/of zich inzetten voor dieren in nood in Nederland.

Wij helpen met het ophalen van donaties (in de vorm van geld) om producten te kopen die jullie nodig hebben. Hiervoor zetten we onze website, sociale media én ons uitgebreide netwerk in.

Waarom doen we dit?

Het team van DierenDonatie.nl bestaat uit vrijwilligers met een groot dierenhart. Wij willen graag stichtingen ondersteunen en doen dat op deze manier. We hebben geen verdienmodel voor DierenDonatie.nl. Het opgehaalde geld (minus de bankkosten) gaat direct naar jullie toe in de vorm van aangevraagde producten. Ons team werkt verder geheel belangeloos, maar met veel passie om jullie op deze manier te helpen.

Waarom via DierenDonatie en niet zelf aanvragen bij donateurs?

 • Het is gemakkelijk: je hoeft niet zelf achter de donaties en bestelling aan te gaan. Ons team regelt dit allemaal.
 • Je hoeft de bestelling niet zelf te plaatsen, de producten worden naar je opgestuurd.
 • Het is vooral ook makkelijk als de eigen website en sociale media niet ingericht zijn voor donaties.
 • Vaak ben je als opvang/asiel afhankelijk van donaties van een vaste groep donateurs. Omdat ons netwerk zo groot is, bereik je weer nieuwe donateurs die je mogelijk ook voor toekomstige projecten gaan ondersteunen.
 • Je komt onder de aandacht van een nieuw én groot publiek.
 • We werken met een betrouwbaar systeem. Betalingen gaan via iDEAL via een beveiligde verbinding.

Hoe werkt het?

Wanneer je voor het eerst een project bij ons aanmeldt, dan hebben we wat extra gegevens nodig over jouw opvang/asiel. Voor elk volgend project hoef je die gegevens niet meer aan te leveren.

Je mag een aanvraag doen voor maximaal 500 euro voor producten. Hieronder staan wat voorbeelden van mogelijke aanvragen. Tip: kijk rond in je opvang/asiel en vraag ook eens zaken aan die eigenlijk vervangen moeten worden (warmtelampen, warmtematten, etc.). We merken dat donateurs altijd wel geïnteresseerd zijn in het sponsoren van voeding, maar dat meer bijzondere aanvragen sneller gaan.

Het aanmelden van een project kost jullie niets. Wij vragen een klein bedrag extra om de bankkosten te betalen. Donateurs rekenen af via iDEAL en wij nemen de kosten per transactie dan op ons.

Is het geld opgehaald? Dan gaan we jouw producten bestellen en laten die rechtstreeks bij jullie bezorgen. We ontvangen dan heel graag een foto. Deze delen we dan weer met de donateurs zodat ook zij weten dat hun donatie goed terecht is gekomen.

Vragen? Twijfels? Of wil je wat bespreken?

Dat kan natuurlijk altijd. Stuur ons dan een mail (info@dierendonatie.nl) en we reageren zo snel mogelijk.

Samengevat:

 • We zijn een (leuk 😉) team dat jullie graag ondersteunt door het aanbieden van een platform waar donaties gedaan kunnen worden.
 • De donaties gaan direct naar jullie opvang/asiel in de vorm van producten, er zijn geen kosten voor jullie aan verbonden. Wij rekenen alleen een klein bedrag extra voor de bankkosten.
 • Jullie bepalen zelf wat voor project we aanmaken, zolang het maar rechtstreeks voor de dieren is.
 • Wij delen het project via onze website, sociale media en binnen ons netwerk. Fijn als jullie het project zelf ook delen.
 • Zodra het geld is opgehaald, ontvangen jullie de producten.
 • Wij ontvangen graag een foto van het behaalde project én een nieuw project. Want we hebben geen limiet in het aantal projecten (max. 2 tegelijkertijd).

qr code direct aanmelden project bij dierendonatie.nlEnthousiast geworden?

Fijn! Dan zien we jouw project graag verschijnen: Aanmelden nieuw project of scan de QR-code.

Ter inspiratie onze flyer

Inspiratieflyer voor nieuwe stichtingen

Inspiratieflyer voor nieuwe stichtingen

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title