DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Missie van Stichting DierenDonatie.nl

eerlijk-doneren-aan-dierenStichting DierenDonatie.nl onderscheidt zich in het nemen van haar verantwoordelijkheid door een positieve, verbindende en hulpvaardige rol te pakken richting donateurs en stichtingen die dieren opvangen of zich anderszins inzetten voor dieren in nood. Stichting DierenDonatie.nl helpt bij het zoeken naar en vinden van benodigde financiële middelen. Hierdoor kunnen de stichtingen meer bezig zijn met dat wat ze zo goed kunnen: de inhoudelijke kant van hun werk zoals veelal de opvang, verzorging en andere hulp. De donateurs helpen dit mogelijk te maken wat het dierenwelzijn ten goede komt.


Donateurs helpen

Wij maken het makkelijker voor de donateur om te doneren; dat gaat snel en veilig via iDeal. Donateurs kiezen zelf waar zij voor doneren. Na afloop van een project ontvangen zij via de nieuwsbrief het resultaat van hun donatie, inclusief foto. Deze resultaten zijn tevens te vinden op deze website en de social media van DierenDonatie.nl. Alle donaties gaan direct naar de gekozen projecten. Zo garanderen wij de donateurs dat hun donatie terecht komt waar die hoort: bij de dieren.

Dierenstichtingen helpen

Wij helpen de stichtingen om makkelijker en sneller donaties binnen te halen. Wij nemen werk uit de handen van de stichtingen door het project op de website te plaatsen, te promoten, de gefinancierde producten te bestellen en deze bij de betreffende stichting te laten bezorgen. Wij helpen die stichtingen tevens door tips & advies te geven over het inzetten van social media en andere manieren van zichtbaarheid, zodat er meer donaties worden binnengehaald.


Waarom Stichting DierenDonatie.nl?

  • De meeste dierenstichtingen bieden alleen de optie om te doneren via een overboeking. Dit is niet handig en wij denken dat dit veel makkelijker kan.
  • Het viel ons op dat deze stichtingen veel bereik hebben op social media, maar het (nog) niet goed genoeg inzetten om meer donaties binnen te halen.
  • Daarnaast weet je vaak niet waar je voor doneert. Je maakt een bedrag over zonder te weten wat er precies mee gaat gebeuren. Door duidelijk te weten wat wat de resultaten van de donatie zijn, zijn donateurs veel enthousiaster om bij te willen dragen.
  • Donateurs ontvangen het resultaat van hun donatie in de nieuwsbrief, met een foto die van het product is gemaakt bij de stichting die ze hebben geholpen. Zo zien zij dat hun donatie echt goed terecht is gekomen.

 

Bekijk projecten

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title