DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Lekkere hapjes voor de zieke katjes bij Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden

20 februari 2023

Stichting Zwerfkatten havengebied IJmuiden zorgt met regelmaat voor zieke en verzwakte zwerfkatten. Nu zijn zieke katten over het algemeen moeilijke eters, terwijl goede voeding juist zo essentieel is voor een voorspoedig herstel. De vrijwilligers weten inmiddels uit ervaring met welke hapjes ze de zieke katten toch kunnen overhalen om wat te eten en hebben een mooi pakket samengesteld. In dit pakket zitten diverse artikelen die door de patiëntjes meestal nog gegeten worden; lekkere slobber-soepjes en voeding met toegevoegde vitaminen, maar ook drankjes voor broodnodig extra vocht.

Dankzij de hulp van de donateurs is het lekkere hapjespakket voor de zieke katten inmiddels ontvangen door de stichting. Niet alleen de vrijwilligers zijn blij, maar vooral de katjes waarvan hun herstel afhangt van deze voeding!
Kijk maar eens naar die lieve Nemo (12 jaar) die door ernstige en chronische gebit- en kaakontsteking alleen nog maar soepachtige dingen kan eten. Dat moet uiteraard wel een complete voeding zijn met alle voedingsstoffen die hij nodig heeft! De vrijwilligers kunnen hem nu diverse producten aanbieden. Bedankt lieve donateurs!


← Terug naar overzicht

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title