DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Kachelpellets voor de honden- en kattenhuizen bij Dier & Project

4 februari 2019

Net als vorig jaar kwam de kou pas laat maar best venijnig in de poezenkolonie van Stichting Dier en Project/het Kattenwoud. Dierendonatie werd te hulp geroepen voor een pallet houtpellets voor onze kachel en binnen no time, ja echt, binnen 1 week waren de korrels gedoneerd EN afgeleverd op hun plek! Niet normaal en zoooo dankbaar!! Afijn. Een van de beroemdheden die in het kattenwoud woont heeft een eigen Facebookpagina en dat is Kitty Fietsenhokpoes. Ja, zo heet ze echt officieel!

En wat schrijft deze official, net na de levering op haar Facebookpagina?? We zijn zo vrij te citeren… “Kitty Fietsenhokpoes voelt zich dankbaar. Precies! Life is good in het Kattenwoud. Mensen die voor mij zorgen, mensen die van mij houden, mensen die met mij knuffelen, een heerlijk fijn en warm en veilig plekje. Heerlijke hapjes. Mijn trouwe adoptievriendjes. Wat wil een poes nog meer…”

Daar krijg je als donateur toch een warm hart van? Een poes die zelf terugschrijft dat ze het dankzij U lekker warm heeft?? Nogmaals een dikke, dikke dankjewel van alle bewoners en blikopeners!


← Terug naar overzicht

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title