DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Hypoallergeen voer voor Beauty bij Stichting Zilver

27 december 2019

Beauty was een pechvogel. Eerst woonde ze minimaal een maand in een verlaten huis, waar ze af en toe voer kreeg. Stichting Zilver vermoedt dat het wel eens een paar maanden geduurd kan hebben. Daarna kwam ze in de opvang, waar ze niet gelukkig was in de grote groep.

Even leek het geluk haar toe te lachen, ze werd geplaatst en we kregen positieve verhalen terug.

Helaas kwam ze niet al te lang erna terug met een heel medisch dossier waarin gesproken werd over darmtumoren, nierinfarcten en allerlei andere ellende. Helaas was er op dat moment nog geen bloedonderzoek gedaan, voor Stichting Zilver dus nog geen reden om afscheid te nemen van Beauty.
Ze kwam terug naar huis (de opvang) waar ze een wat rustiger plekje kreeg en we lieten haar volledig doorlichten.
Na maanden extra vitamine B prikjes, extra onderzoeken en meer kunnen we echt geen tumoren vinden en de nieren werken prima.

Toch wil niemand Beauty meer adopteren, haar medische dossier is nu te groot. Er is iemand gevonden die haar permanent wil opvangen, zodat ze in ieder geval een huisje heeft waar ze lekker zichzelf kan zijn. Dat vinden ze bij de stichting echt heel erg fijn!
De dierenarts heeft gezegd dat het verstandig is haar op hypoallergeen voer te houden. Dat is heel duur voer, maar gelukkig is Ami Cat ook hypo allergeen, en een stuk minder duur. De stichting blijft de verantwoordelijkheid voor Beauty op zich nemen, en zij hoopten dat jullie donateurs hun willen helpen met een grote voorraad Ami Cat, zodat daar voorlopig geen omkijken meer naar is.

Dankzij jullie kan Beauty weer heerlijk gezond eten

Bedankt donateurs!


← Terug naar overzicht

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title