DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Het team

Het team van Stichting DierenDonatie.nl bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers. Van bestuur tot teamleden: we werken allemaal op vrijwillige basis, dus zonder enige vergoeding voor ons werk.

 

Ons bestuur

Stichting DierenDonatie.nl heeft drie bestuursleden:.

Voorzitter: Daniëlle de Jonge
Kerntaken: leiden van de vergaderingen, leiden van het bestuur en in- en externe vertegenwoordiging van de organisatie.
Portefeuilles: ‘Projecten’ en tevens projectbeheerder
Penningmeester: Kirsten Walgreen
Kerntaken: bijhouden financiële administratie, samenstellen financieel jaarverslag, bewaken bestuursplannen aan de hand van een begroting.
Portefeuilles: ‘Interne processen’ en ‘Sponsor- en fondsenwerving’ en tevens projectbeheerder
Secretaris: Welmoed Gerrits
Kerntaken: plannen en organisatie bestuurs- en teamvergaderingen, agenda en notuleren, backoffice.
Portefeuille: ‘Vrijwilligers’ en ‘PR & Communicatie’ en tevens projectbeheerder

Overige vrijwilligers

Het team van Stichting DierenDonatie.nl bestaat naast het bestuur uit:

Annemarth
Projectbeheerder
Nieuwsbrieven
Jack
Inkoper
Jij?
Diverse vacatures

Wat houdt ons werk in?

 • Projectbeheerders

  De projectbeheerders hebben een extern gerichte rol. Zij zijn de schakel tussen Stichting DierenDonatie.nl en de stichtingen waarmee zij direct contact hebben. Elke projectbeheerder wordt gekoppeld aan een project dat hij/zij van aanvraag tot afronding begeleidt, met uitzondering van het plaatsen van bestellingen van de gevraagde producten. Projectbeheerders beheren meerdere projecten tegelijk en werken vaak voor dezelfde stichtingen om de onderlinge relatie te versterken.

 • Social media-managers

  De betrokkenheid tussen de donateurs en de stichtingen wordt versterkt door het gebruik van sociale media. Daarnaast wordt van deze media gebruik gemaakt om het aantal stichtingen en het aantal donateurs te vergroten door het verbeteren van onze zichtbaarheid.

 • Inkoper

  Als projecten zijn behaald, worden de producten door ons besteld en afgeleverd bij de betreffende stichting. Dit bestelproces is in handen van één persoon (met back-up) die tevens de administratie bijhoudt.

 • Allrounder

  Vrijwilligers die door vakantie, ziekte of andere redenen tijdelijk niet inzetbaar zijn worden vervangen door een allround vrijwilliger. Ook worden andere taken in overleg aan deze persoon toebedeeld.

 • PR & communicatie-ondersteuning

  Naast de projectcommunicatie schrijven we ook regelmatig blogs, plaatsen we wist-je-datjes op sociale media en zijn er andere zaken die met communicatie te maken hebben.

 


Onze ambities zijn groot(s)! Daarom zoeken we geregeld voor uitbreiding van ons team betrokken, zelfstandige en actieve enthousiastelingen die uiteraard net als wij dol zijn op dieren! Check hier de actuele vacatures.
Belangrijk om te weten: je kunt het werk doen vanuit huis of je eigen werkplek, in jouw eigen tijd. Je werkt met een leuk team samen met een groot ♥ voor dieren!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title