DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Dieetvoer voor Kittenopvang ’t Kleine Weeshuis

16 september 2016

Ik ben Tyson, een klein manneke van 3 weken oud met pech… Ik ben in de opvang gekomen bij ’t Kleine Weeshuis, omdat ik niet bij mijn moeder kon drinken. Ik heb namelijk een open gehemelte. Ik wordt later geopereerd. Ze hopen het gat te kunnen maken, zodat ik zelf weer kan eten. Ik moet dus nog lang met de sonde gevoed worden. Hier gaat AD van Hills het beste doorheen en het sterkt mij straks goed aan voor en na de operatie.
Ik kan best wat blikjes gebruiken, want ze opereren me pas als mijn bekje wat uitgegroeid is.

Dankzij enkele lieve donateurs konden we Tyson voorzien van een voorraadje dieetvoer. BEDANKT!!


← Terug naar overzicht

Bekijk onze projecten

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen