DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Cadeaubon doneren

Met verjaardagen, als kerstgeschenk, een cadeautje van de baas: cadeaubonnen zijn populair om te geven. En veel van die bonnen blijken vaak niet ingewisseld te worden. Zonde! Daarom kun je de bonnen waar jij niks mee doet voortaan doneren aan projecten van dierenopvangcentra en andere stichtingen die wij helpen met crowdfunding. Dus duik in de keukenla, schoenendoos of tussen de stapels papier in de kast om cadeaubonnen op te sporen en geef ze aan de dieren!

Zo werkt het

Voor het doneren van cadeaubonnen werken we samen met Wissel.nl. Zij geven ons een vergoeding van 72,50% van de waarde van de cadeaubon en doen daar uit liefde voor de dieren nog een extra bijdrage van 2,5% bovenop. Het geld wat we ontvangen storten we op openstaande projecten die een steuntje in de rug heel goed kunnen gebruiken. Alle bekende cadeaubonnen, digitale cadeaukaarten en tegoedbonnen komen in aanmerkingen, zoals bijvoorbeeld diner-, bioscoop- en saunabonnen en van winkels als Bol.com, Weekendjeweg.nl, Podiumkado, MediaMarkt en Zalando.

Cadeaubonnen inwisselen

  • Ga naar het speciale inwisselformulier.
  • Geef aan om welke cadeaubon(nen) en waarde het gaat en vermeld bonnummer(s).
  • Upload een foto van de cadeaubon(nen).
  • Vermeld duidelijk in het opmerkingen veld “Donatie aan DierenDonatie.nl” en laat het veld IBAN leeg.
  • Klaar!

In enkele gevallen zal worden gevraagd om de cadeaubon(nen) fysiek op te sturen. Denk aan de wat oudere bonnen zoals Platen- en CD-bonnen, de Nationale Dinercheque of ook bonnen zoals DinerCadeau en Restaurant Cadeau zijn fysiek nodig. Tijdens het invullen van jouw bonnen wordt direct duidelijk of je digitaal of per post kunt inwisselen. Let op bij het verzenden van de bonnen per post: schrijf altijd op de achterzijde van de envelop het referentienummer dat je ontvangt om de uitbetaling snel en soepel te laten verlopen.

Twijfel je of jouw cadeaubonnen nog waarde hebben of in te leveren zijn? Neem dan eerst contact op met Wissel.nl,

Namens de dieren bedankt!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen