DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Beleidsplan

Wat leuk dat je meer wilt weten over Stichting DierenDonatie.nl en de tijd neemt om het beleidsplan te lezen. Een plan waar we blij mee zijn, omdat we daarmee aan mensen zoals jij duidelijk kunnen maken wat de beweegredenen zijn van het bestuur en de vrijwilligers van onze stichting.

Het is natuurlijk geen in steen gehouwen stuk. We zetten ons ook in de aankomende jaren vol enthousiasme en gedrevenheid in om onze doelen te bereiken. Daardoor vraagt het gestelde beleid om een jaarlijkse actualisatie en herpublicatie. Aanvullend op dit beleidsplan maken we jaarlijks werkplannen om onze doelen en ambities gestructureerd en gefaseerd te realiseren.

Beleidsplan 2023-2025

Professionele partner met ambitie

Stichting DierenDonatie.nl is een professionele partner voor dierenopvangcentra en andere stichtingen die zich inzetten voor dieren in nood. In de achterliggende jaren is onze bekendheid – en daarmee de hulp die we mogen bieden aan dieren – sterk gegroeid. Die groei willen we vanzelfsprekend verder doorzetten en top of mind zijn bij organisaties die hulp nodig hebben en bij donateurs die hulp kunnen bieden. Daarbij blijft onze aandacht voortdurend gericht op professionaliteit, hoge kwaliteit en het vasthouden aan onze kernwaarden.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen

Menu Title