DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Aanmelden

Projecten van asiels en dieren stichtingen aanmeldenStichtingen die dieren opvangen en stichtingen die zich inzetten voor dieren in nood mogen kosteloos een project indienen. Denk aan projecten voor bijvoorbeeld: huisvesting (hokken, manden, etc.), voeding, speeltjes en krabpalen en verzorgingsproducten. Wij doen helaas géén projecten voor dierenartskosten. Ook projecten voor producten die niet direct bijdragen aan het dierenwelzijn (zoals kantoorartikelen of keukenapparatuur) kunnen wij helaas niet aannemen. Van het geld van de donaties voor projecten bestellen wij de producten en laten deze rechtstreeks bij de betreffende stichting bezorgen, die een foto stuurt om aan de donateurs te laten zien dat hun geld goed terecht is gekomen.

Enkele voorwaarden

  • Alleen Nederlandse stichtingen kunnen zich aanmelden en de stichting dient bij voorkeur een ANBI status te hebben. DierenDonatie richt zich daarbij op stichtingen die dieren opvangen (zoals asielen en andere dierenopvangcentra), directe hulp bieden aan dieren in nood (zoals bijvoorbeeld dierenambulances) of hulpacties organiseren voor – verwilderde – dieren (zoals neutralisatieprojecten)
  • Projectaanvragen kunnen uitsluitend worden ingediend via het formulier onderaan deze pagina, met directe links naar producten in (Nederlandse) webshops.
  • Communicatie rondom projecten verloop via e-mail en niet via chatfuncties van social media.
  • De stichting dient het project zelf ook actief onder de aandacht te brengen van potentiële donateurs via bijvoorbeeld social media, vrijwilligers, nieuwsbrief en de eigen website.
  • De stichting dient binnen één week na ontvangst van de producten een foto te sturen van de bezorgde goederen (minimale bestandsgrootte 500kb), zodat wij de donateurs het resultaat van hun donatie kunnen laten zien.
  • Het gevraagde bedrag is maximaal 300 euro, waardoor de kans dat het behaald wordt groot is. Is een project na zes maanden nog niet behaald en is dat binnen redelijke termijn niet te verwachten, dan bespreken we wat de beste vervolgstap is. In uitzonderingsgevallen kan in overleg dat bedrag aangepast worden, indien een losstaand product een hogere waarde heeft met een maximum van 500 euro.
  • Per stichting mogen maximaal twee projecten tegelijkertijd actief zijn. Een stichting mag zo vaak als gewenst projecten aanmelden, nieuwe projecten komen op de site zodra voorgaande zijn afgerond met een foto van de ontvangen producten.
  • Zie voor overige zaken zoals het aanvragen van vergoeding voor dierenartskosten, extra opgehaalde donaties en het niet nakomen van afspraken de FAQ’s.

Let op:  Heb je vragen over bovenstaande, neem dan contact op via info@dierendonatie.nl.

Tips!
> We hebben hele goede ervaringen met het bestellen en leveringen van producten bij zooplus. Ook Dieza.nl raden we van harte aan, als je hen mailt ontvang je een speciale prijsopgave omdat ze graag zelf ook een sponsorbijdrage doen voor dierenopvangcentra. Check dus vooral die sites om te kijken of de door jou gevraagde producten daar ook verkrijgbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om producten via andere webshops te bestellen.

> Ben je actief voor een Belgische stichting? Ook in België vind je een crowdfundingsplatform: DierenDonatie.be

Zijn er voor jouw stichting geen mogelijkheden om binnen de voorwaarden een project in te dienen? Of ben je bijvoorbeeld particulier? Check bij de FAQ’s waar je dan terecht kunt.

 

Meld een project aan

Naam van stichting/asiel*

 

Naam van contactpersoon*

Mailadres*

 

Telefoon*

Prijs van project*

 

Website van stichting/asiel*

Link Facebook

 

Link Instagram

Kvk-nummer

 

ANBI-status*
JaNee

Product(en)

Aantal

 

Link naar product in webshop

 

Opmerkingen (kleur/smaak/maat/etc)

Wil je meer producten voor dit project opgeven? Maak gebruik van het groene bolletje met het plusteken.

Omschrijving van project*

Omschrijving van stichting/asiel*

Heb je een foto van het dier / de dieren waarvoor je het project indient? Mail die dan gerust naar info@dierendonatie.nl.

Afleveradres

Ter attentie van*

 

Straat*

 

Nummer*

Postcode*

 

Plaats*


Door op "Meld project aan" te klikken ga je akkoord met de voorwaarden bovenaan deze paginaJe ontvangt automatisch de nieuwsbrief van DierenDonatie.nl om op de hoogte te blijven van de projecten en ander dierennieuws.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen