DierenDonatie.nl - Crowdfunding voor dieren projecten

Aanmelden

Projecten van asiels en dieren stichtingen aanmeldenDierenasiels en andere stichtingen die zich inzetten voor dierenwelzijn mogen kosteloos een project indienen. We plaatsen alleen projecten waarvan wij kunnen waarborgen dat we de benodigdheden kunnen laten bezorgen. Denk aan projecten voor bijvoorbeeld; huisvesting (hokken, manden, etc.), voeding, speeltjes en krabpalen en verzorgingsproducten. Wij doen helaas géén projecten voor dierenartskosten. Ook projecten voor producten die niet direct bijdragen aan het dierenwelzijn (zoals kantoorartikelen of keukenapparatuur) kunnen wij helaas niet aannemen. Van het geld van de donaties voor projecten bestellen wij de producten en laten deze rechtstreeks bij de betreffende stichting bezorgen.

Enkele voorwaarden

    • Alleen Nederlandse dierenasiels en dierenstichtingen kunnen zich aanmelden en de stichting dient bij voorkeur een ANBI status te hebben.
    • De stichting dient het project zelf ook actief onder de aandacht te brengen van potentiële donateurs via bijvoorbeeld social media, vrijwilligers, nieuwsbrief en de eigen website.
    • De stichting dient binnen twee weken na ontvangst van de producten een foto te sturen van de bezorgde goederen, zodat wij de donateurs het resultaat van hun donatie kunnen laten zien.
    • Het gevraagde bedrag is maximaal 300 euro, waardoor de kans dat het behaald wordt groot is. Is een project na drie maanden nog niet behaald en is dat binnen redelijke termijn niet te verwachten, dan bespreken we in overleg wat de beste vervolgstap is.
    • Per stichting mogen maximaal twee projecten tegelijkertijd actief zijn. Een stichting mag zo vaak als gewenst projecten aanmelden.

Let op:  Heb je vragen over bovenstaande, neem dan contact op via info@dierendonatie.nl.

Tips!
> We hebben hele goede ervaringen met het bestellen en leveringen van producten bij zooplus. Ook Dieza.nl raden we van harte aan, als je hen mailt ontvang je een speciale prijsopgave omdat ze graag zelf ook een sponsorbijdrage doen voor dierenopvangcentra. Check dus vooral die sites om te kijken of de door jou gevraagde producten daar ook verkrijgbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om producten via andere webshops te bestellen.

Meld een project aan

Naam van stichting/asiel*

 

Naam van contactpersoon*

Mailadres*

 

Prijs van project*

Website van stichting/asiel*

 

Kvk-nummer

Product(en)

Aantal

 

Link naar product in webshop

 

Opmerkingen (kleur/smaak/maat/etc)

Wil je meer producten voor dit project opgeven? Maak gebruik van het groene bolletje met het plusteken.

Omschrijving van project*

Omschrijving van stichting/asiel*

Heb je een foto van het dier / de dieren waarvoor je het project indient? Mail die dan gerust naar info@dierendonatie.nl.

Afleveradres

Ter attentie van*

 

Straat*

 

Nummer*

Postcode*

 

Plaats*


Door op "Meld project aan" te klikken ga je akkoord met de voorwaarden bovenaan deze paginaJe ontvangt automatisch de nieuwsbrief van DierenDonatie.nl om op de hoogte te blijven van de projecten en ander dierennieuws.

Blijf op de hoogte van onze projecten en spoedoproepen